Demonstrație Chio Aachen 2018 pentru 43000 de persoane


Demonstrație la Chio Aachen 2018

Marți, 17 iulie 2018, marea ceremonie de deschidere a petrecerii calului mondial Chio în Germania. În marele stadion de fotbal în care a participat școala A.C.S. Danla Sibiu, în colaborare cu alte școli, s-au prezentat 43000 de persoane. Colaborarea a fost cu Shaolin Purmerend, dar și cu școlile Shaolin Kung Fu Apeldoorn, Shaolin Brummen și Shaolin Kung Fu Zentrum Düsseldorf. 

A fost după-amiază, când o echipă s-a urcat în autocar și a plecat în Germania. Destinația de data aceasta a fost Aachen (Aachen) către Chio, unul dintre cele mai mari festivaluri ecvestre din lume. O stație practic vândută. 43.000 de oameni au văzut o ceremonie de deschidere frumoasă, întreaga temă a ceremoniei a fost China. Așadar, pe lângă multe aspecte ale culturii chineze, artele marțiale chineze au fost prezentate și pentru că este înrădăcinată în moștenirea culturală chineză.

Chio Aachen 2018 tema a fost „China”

De această dată tema pentru ceremonia de deschidere a fost „China”. Chio își schimbă adesea tema, deoarece festivalul este un eveniment mondial. O demonstrație frumoasă a fost oferită de Shaolin Sibiu, Apeldoorn, Brummen, Purmerend și mai multe școli germane. Demonstrația a inclus Forme Shaolin, tehnici de arte marțiale, acrobații, etc. După o aplauză furtunoasă din partea a mii de oameni, Shaolin a părăsit marele câmp cu onoare.

În total, publicul și participanții au fost foarte entuziasmați de participare. Nu de multe ori puteți arăta Shaolin Kung Fu pe un stadion de fotbal plin până la capăt.

Ceremonia de deschidere a fost prezentată în direct la televiziunea germană

Acest eveniment a fost văzut și în direct la WDR și la televiziunea germană, foarte special pentru artiștii marțiali de la A.C.S. Danla Sibiu. Pentru cei care doresc să vadă imaginile, puteți face asta la linkul de mai jos.