4 x aur pentru Danla în Suedia


Weekendul trecut, Dan Mihai Radulescu si antrenorul sau Dan Radulescu au fost in Suedia inzapezita pentru un turneu international de Wushu. „Nordic deschis Wushu Campionatul“ a fost de- a treia e  ediție a unui concurs care are loc în fiecare an.

Sportivul Dan M. Radulescu s-a antrenat intens pentru competiție la Danla Shaolin Gong fu în P3 în ultimele săptămâni. Sa pregătit împreună cu antrenorul său pentru a participa la patru rutine diferite. A concurat la toate categoriile posibile, inclusiv cea tradițională, precum și cea modernă a mâinii, sabia dreaptă și biciul din 9 piese.

Sportiv: Dan M. Radulescu – Antrenor: Dan Radulescu

Sâmbătă, 4 decembrie, au zburat la Stockholm unde au fost surprinși de temperatura nemiloasă din nord. Cu toate acestea, acest lucru le-a permis să se bucure de o plimbare minunată pe zăpadă înainte de a trece complet la competiție.
A doua zi dimineața se aflau în sala de concurs unde fuseseră instalate două covorașe. Primul covoraș a fost destinat tinerilor, iar al doilea covoraș pentru categoriile de adulți. Acest lucru a asigurat că Dan Mihai a fost acum unul dintre primii pe saltea. După o încălzire solidă, a venit timpul pentru meciul propriu-zis. A fost plăcut să văd că multe naționalități diferite au participat la competiție. Au fost 15 țări participante diferite, inclusiv Italia, Franța, Republica Cehă, Norvegia și, bineînțeles, Suedia.

Dan Mihai a început bine și a obținut imediat cel mai mare punctaj la categoria de formă tradițională a mâinii (Xiao Hong Quan) după prima sa rutină. După această performanță puternică, a trebuit imediat să se pregătească pentru următoarea categorie Modern Hand Form (Chan Quan). Și aici a obținut cel mai mare punctaj și același lucru a fost valabil și pentru celelalte categorii unde a concurat cu Straight Sword (Jianshu) și 9-Piece Whip (Jiu Jie Bian).


Patru medalii de aur i-au fost acordate lui Dan Mihai și, de parcă nu ar fi fost suficient, a fost și onorat să fie numit „Wushu Taolu Cel mai bun campion al „3rd Nordic Open Wushu Championship 2021”.