2019 A fost lansat programul național de pregătire pentru antrenori la nivel înalt la Wushu, „One Belt, One Road”


       În 8 octombrie 2019, în clădirea de informații grafice a școlii noastre a avut loc ceremonia de deschidere a Programului național de pregătire a antrenorilor la nivel înalt de la Wushu, în 2019, organizat de Comisia Municipală pentru Educație Fizică din Shanghai și găzduit de Institutul de Educație Fizică din Shanghai. În cadrul ceremoniei de deschidere, Wu Haogang, decanul Școlii de Educație Internațională a Institutului de Educație Fizică din Shanghai, Zhu Dong, decan asociat al Școlii de educație internațională, Zhang Sheng, director al departamentului de propagandă al Institutului de educație fizică din Shanghai, Guo Yucheng, decan asociat al școlii din Wushu, Institutul de educație fizică din Shanghai, și profesor Yanmei din Asu. Și expertul în arte marțiale Liu Tongwei este profesor. Ceremonia de deschidere a fost găzduită de profesorul Zhu Dong.

      Wu Haogang, decanul Școlii de Educație Internațională a Institutului de Educație Fizică din Shanghai, a susținut discursul de deschidere. El a spus: “Artele marțiale este o cultură tradițională chineză și un proiect sportiv global. Se speră că antrenorii din întreaga lume vor consolida schimburile prin proiecte. Artele marțiale în sine sunt o artă corporală și au o lungă istorie în cultura tradițională chineză. Promovați educația fizică și mentală a oamenilor.În acest program de formare, sper ca studenții să consolideze schimburile, să înțeleagă Shanghai și să se bucure de Shanghai.

      Zhu Dong și-a exprimat întâmpinarea călduroasă pentru antrenorii de nivel înalt din zona „Belt and Road” și invitații care au participat la ceremonia de deschidere, prezentându-i pe invitați și le-a prezentat participanților. El a spus: „La momentul aniversării a 70 de ani de la fondarea Noii Chineze, este o mare onoare să invităm antrenori celebri de arte marțiale, arbitri și experți din industrie pentru a preda cursurile studenților. Principalul conținut al acestei formări este rezolvarea instruirii în arte marțiale. Problemele practice întâlnite la predare: cum să tratezi corect sau greșit, să înveți să corectezi problemele de bază, să experimentezi stilul de a învăța Nanquan, calmul mișcării Taiji, gustul rutinelor tradiționale etc. În curs, corpul superior va aranja și elevii la baza de pregătire. Vizitați și studiați. ”Zhu Dong a spus:„ Cursanții sunt bineveniți să studieze și în partea superioară a corpului. Vom ajusta conținutul antrenamentului în funcție de feedback-ul de la cursanți. Vă doresc tot ce este mai bun în studiul pe termen scurt și să aveți o perioadă bună. “

      În cele din urmă, decanul Wu Haogang a anunțat că a început oficial programul național de antrenament pentru arte marțiale la nivel înalt „Belt and Road” din 2019. După aceea, șeful proiectului Zhang Sen a explicat precauțiile acestui proiect și a propus cerințele proiectului. Antrenorii s-au prezentat și au condus o sesiune de întrebări și întrebări.

      Programul de formare va avea loc în perioada 6 – 18 octombrie, cu 20 de participanți din mai mult de 10 țări, inclusiv India, Ucraina, Myanmar, România, Malaezia, Papua Noua Guinee, Mexic, Benin și Algeria. Anul acesta este prima dată pentru școala noastră să întreprindă proiectul, urmărind să aprofundeze schimbul și cooperarea dintre China și țările de-a lungul „Belt and Road” în domeniul artelor marțiale pentru a construi o platformă comună, pentru a spori comunicarea și a spori nivelul și pentru a promova mai bine China și lumea în domeniul artelor marțiale. Schimb și cooperare, răspândiți cultura tradițională chineză de arte marțiale și construiți o putere sportivă. Acest proiect este unul dintre proiectele de educație „One Belt, One Road” pentru Shanghai, care urmează să fie implementat de Comisia Municipală de Educație din Shanghai din 2015. Este una dintre activitățile educaționale ale Comisiei municipale pentru educație din Shanghai pentru a implementa „Studiul în China” al Ministerului Educației și a promova inițiativa „One Belt, One Road”. . Până în 2019, marile universități din Shanghai au realizat 20 de proiecte de educație „One Belt, One Road” cu diferite teme.

      Institutul de Educație Fizică din Shanghai va fi angajat în construcția proiectului de educație „Belt and Road”, care va face legătura între „Belt and Road” și „cercul de prieteni” din domeniul sportiv din întreaga lume. Prin intermediul acestui program național de pregătire pentru antrenori în domeniul artelor marțiale „One Belt, One Road”, școala noastră va crea o platformă pentru studenții internaționali dornici de arte marțiale și, de asemenea, va promova răspândirea internațională a artei și culturii tradiționale chineze.

Text / Li Xiang Zhang Sen

Figura / Lu Weizhou

Redactor / Zhang Sen